Bet365 Alternatív Link Januar 2022: Az alternatív (tükör) oldalainak elérési módjai

Azt hiszem kezdhetem azzal, hogy a Bet365 oldal az egyik nagyhatalom a hazai, valamint a nemzetközi fogadóirodák piacán egyaránt.

Bestätigt
BET365 ELÉRÉSE > 365APP
Details zum Bonus und Angebot
Számlanyitási ajánlat Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
AGB:

Az 365APP bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

 

A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Verfällt am: 31-12-2022
Letzte Prüfung: Vor 2 Tagen

A Bet365 regisztrációs folyamatai és az alternatív (tükör) oldalainak elérési módjai

Bet365 MagyarBet365 Alternativ Link
Bet365 #1 link #1
Bet365 #2 link #2
Bet365 #3 link #3
Bet365 #4 link #4

A cég 2001-ben alakult és azóta is folyamatosan növekvő tendenciát, valamint fokozatos fejlődést mutat a világ különböző országaiban. Így van ez országunkban is. Aki szokott rendszeresen fogadni, vagy különböző szerencsejátékokkal játszani az minden bizonnyal találkozott már ezzel a névvel. 

A következőkben szót ejtenék arról, hogy hogyan is lehet a legegyszerűbben elérni és használni az oldal szolgáltatásait.

Alternatív elérési linkek, azaz tükör oldalak

Úgy gondolom, hogy a tapasztalt fogadók tudják, hogy nem épp a legegyszerűbb feladat az ehhez hasonló külföldről származó oldalak elérése hazánkban. Ezért is említenék meg egy pár olyan bemeneti alternatívát, ami által egyszerűen és probléma nélkül használhatják az érdeklődők az oldalt. Ezek pedig a Bet365 alternatív linkjei, azaz tükör oldalai.

Ezek a linkek az oldal sportszekciójához, kaszinó és póker játékaihoz nyújtanak gyors és problémamentes elérési lehetőséget.

A következő sorokban megosztanék veletek egy ilyen alternatív link sorozatot, hogy ha esetleg nem tudtatok róluk eddig, de kedvetek lenni kipróbálni őket, akkor ezt megtehessétek:

bet365.com belépéshez használható = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = bet365.hu = 121-365sb = bet365 hungary = bet356 = 788-sb = Bet365 Kaszinóhoz használható = Bet365 Póker = Bet 365 Bónusz = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarországi felhasználóknak = alternative link = bejelentkezés = 878365.com = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com = bet365 mobile

Ezek könnyen használhatóak és problémamentes működést biztosítanak a Bet365 oldalán, hogy a felhasználói élményt semmilyen kisebb működési probléma vagy bármiféle rendellenesség ne tudja megzavarni. Remélem, hogy mindenki igényei szerint tudja használni az oldal által nyújtott szolgáltatásokat ezekkel a tükör oldalakkal.

A regisztráció lépései, illetve ennek szerepe

Ahhoz, hogy a felhasználók az oldal összes szolgáltatását maximálisan kihasználhassák regisztrálásra van szükségük. Ez pár egyszerű lépésben gyorsan és egyszerűen megvalósítható. 

Ahhoz, hogy elkezdődhessen a regisztrációs folyamat rá kell kattintani a Bet365 iroda oldalának a jobb felső sarkában található, sárga színnel jelölt „Regisztráció” hivatkozásra. Ez után megjelenik egy regisztrációs űrlap, amely öt részből tevődik össze.

Most megpróbálom felvázolni röviden, hogy ezek az űrlapok mit is tartalmaznak, illetve hogy milyen információkat kell megadjanak a regisztrálni szándékozók.

  • Az űrlap első részénél meg kell adni a tartózkodási helyet, azaz az ország nevét ahonnan regisztrálni szeretnénk. Ezen kívül a nemünket, teljes nevünket és a születési dátumunkat.
  •  A második oldalán az űrlapnak a regisztrálni szándékozó személy egy érvényes és általa használt e-mail-címet kell megadjon, valamint a telefonszámát. Ugyancsak ennél a résznél lehetőség van kiválasztani, hogy miként szeretnénk a Bet365 oldal ajánlatait megkapni. Négyféle opció közül lehet válogatni: értesítések, SMS, e-mail vagy bet365 üzeneten keresztül. Itt egy egyszerű kijelöléssel tudjuk jelezni, hogy melyiket gondoljuk a legjobb opciónak.
  • A harmadik résznél a kitöltők a pontos címüket, illetve a postai irányítószámukat kell megadják.
  • Az utolsó előtti lépésben meg kell adni egy felhasználó nevet, ami 6-tól 14 karakterig terjedhet, illetve egy jelszót, ami 6 és 32 karakter között kell legyen. A jelszó megerősítése után jöhet egy olyan dolog, amivel eddig még nem találkoztam a többi fogadóirodánál. Ez pedig egy olyan mező, amely egy négyjegyű biztonsági számkódot kér. Gondolom ezzel is az oldal a felhasználóknak a bizalmas adatait, illetve személyes információit próbálja megvédeni az esetleges feltörési kísérletektől. Én ezt személy szerint nagyon jó ötletnek tartom, és örülök, hogy van ilyen is a Bet365 platformon.
  • A legutolsó rész, azaz az ötödik űrlap kitöltése még a fent említetteknél is gyorsabban megy. A felhasználók kiválasztják az időzónájukat, a nyereményszorzó típusát és ha esetleg igényeltek valamilyen bónuszt, akkor az illető bónusz bónuszkódját. Fontos megjegyeznem, hogy ezeket a kódokat a Bet365 bónusz részlegén lehet megtalálni, illetve ugyanitt olvashatunk az aktuális ehhez hasonló kedvezmények megszerzésének a feltételeiről.

Ha mindezzel megvagyunk nyilatkoznunk kell, hogy elmúltunk már 18 évesek és tudomásul vettük az oldal különböző felhasználói feltételeit.

Ha esetleg bármilyen nehézségünk támad a regisztráció folyamán nem szabad elcsüggedni, mert az oldal „Súgó” részén külön van egy olyan rész, ahol leírják, hogy mit és hogyan kell tennünk a folyamat során. Ebből is látszik, hogy az oldal nagyon próbál odafigyelni arra, hogy felhasználói, vagy jövendőbeli felhasználói semmilyen nehézségbe ne ütközzenek akármiről legyen is szó.

Miután kitöltöttük a regisztrációs űrlapot fontos, hogy megerősítsük regisztrálási szándékunkat.

Aki jártas a sportfogadásban és nem először regisztrál egy ehhez hasonló oldalra az bizonyára tudja, hogy a regisztrálást meg kell erősíteni, ahhoz hogy, esetünkben a Bet365 számlánk teljesen elismert legyen az oldal által. Ez egy egyszerű és gyorsan lebonyolítható folyamat, ha a felhasználó egy Bet365 alternatív linket használ. Ez által két egyszerű és gyors lépésben megerősítheti regisztrálási szándékát.

Az első lépésben egy a személyazonosságunkat igazoló dokumentum beszkennelt másolatát kell eljuttatni a céghez. Ez lehet a személyazonossági igazolvány, hajtási engedély vagy akár egy egyszerű útlevél is.

A második lépésnél pedig egy valamilyen közüzemi számla másolatát kell feltölteni az oldalra. Ez lehet bankszámlától elkezdve bármilyen más olyan számla, amely a regisztrálást megerősíteni kívánó személy nevére szól.

A két lépés teljesítése és a dokumentumok információinak leellenőrzése után már teljes jogú Bet365 magyar bejelentkezési fiókkal rendelkezünk.

A Bet365 weboldal szolgáltatásai és ezek bemutatása

Az következő sorokban kitérnék egy picit arra, hogy mikkel is találkozhatunk, mint szerencsejátékosok vagy sportfogadók az oldalon. Megemlítek egy-két személyes észrevételt is, illetve kitérek egy picit olyan szolgáltatásokra is, amik nem biztos, hogy megvannak minden bukméker oldalnál.

Választékos kínálat sportfogadások és szerencsejátékok terén egyaránt.

Az oldalnak a különböző ágazatai vannak, a három fő szekcióját a sportfogadások, kaszinó és pókerjátékok alkotják. Itt újból megemlíteném, hogy ezeknek a szekcióknak és az egész oldalnak az elérése a leghatékonyabb és legegyszerűbb módon a Bet365 alternatív linkjeinek a használatával történhet meg. Az oldal azért alakított ki több ilyen ágazatot, hogy minden ügyfelének olyan választási lehetőségeket biztosíthasson, amelyek közül biztos megtalálja a nekik legmegfelelőbb felhasználói élményt nyújtó szekciót.

Sportfogadási lehetőségek, produktív szorzókkal

A Bet365 több mint 30-féle opciót kínál fel ügyfeleinek sportesemények terén. Olyan csapat vagy egyéni sportokra tehetnek fogadásokat az ügyfelek, mint például a labdarúgás, jégkorong, tenisz, küzdősportok, különböző e-sportok, vizes sportok, autósportok és még számos más sportágakra. 

Úgy gondolom, hogy nagyon versenyképes szorzókat biztosít az oldal, így a sportfogadók könnyen és gyorsan összerakhatnak egy pár meccsből vagy sporteseményből egy olyan szelvényt, amely eléggé szép termést hozhat, ha bejön. Ehhez pedig nem szükséges nagy tétben játszani, kisebb összegből is lehet szép nyereményeket összehozni, ha jól válogatjuk össze, hogy mire fogadunk, illetve természetesen, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azokat rátettük a szelvényünkre. Érdemes megjegyezni, hogy egy szelvényre nem több, mint 14 eseményt rakhatunk rá.

A szelvényünket összerakhatjuk az események megkezdése előtt, de az élő fogadási opciónak köszönhetően azok alatt is.

 A sportfogadás szerelmesei nem csak a hagyományos fogadási procedúrával élhetnek a Bet365 weboldalnál. Az oldal bizonyos eseményeknél lehetőséget biztosít az élő fogadásokra is. Gondolom mondanom sem kell, hogy itt a szorzók folyamatosan változhatnak. Viszont, ha fogadtunk már valamire, akkor a fogadás pillanatában érvényes szorzótól függően alakul a nyeremény. Tehát a fogadás pillanatában megrakott szelvényen feltüntetett megnyerhető összeg függvényében kaphatjuk meg nyereményünket, ha bejön. Egyáltalán nem változhat a nyereményünk nagysága, attól függetlenül, hogy a fogadás után minden bizonnyal változni fognak a szorzók az adott esemény játékának az alakulásától függően.

A másik ilyen szolgáltatás, ami ide kapcsolódik az az élő közvetítés, amit az oldal biztosít.

Fontos megjegyeznem, hogy ez a szolgáltatás nem érhető el minden ügyfél számára. Az oldal kizárólag az érvényes és pozitív számlával rendelkező ügyfeleinek teszi elérhetővé ezen szolgáltatását. A pozitív számla azt jelenti, hogy elegendő összeggel kell rendelkezzen az ügyfél, ahhoz hogy élő fogadást vagy fogadásokat köthessen a stream követése során.

Beszéljünk röviden a szerencsejátékokról.

Az oldal itt is egészen színes és választékos kínálatot tár ügyfelei elé. A klasszikus kaszinójátékok mellett találkozhatunk az élő-kaszinó szekcióval, valamint különböző tábla és kártyajátékokkal. 

A kaszinó részleget olyan klasszikus és ismert játékok alkotják, mint a rulett, Bakkara, Blackjack, vagy a mindenkinek ismerős lekaparós játékok. Itt egy annyit megemlítenék, hogy az élő részlege ennek a szekciónak talán az az ága az oldalnak, amelynél jó, ha az ember tisztában van a kaszinójátékok fogalmával és szabályaival. Tehát nem árt, ha van némi tapasztalata. 

A kártyajátékoknál szerintem nem lepek meg senkit azzal, ha azt mondom, hogy a póker viszi a prímet. Ezen a téren a legtöbbet játszott típus pedig a klasszikus két lapos póker, azaz a Texas Hold’m verziója. 

Egyedülálló és különleges szolgáltatás

Fentebb említettem, hogy megemlítenék olyan szolgáltatásokat, amelyek nem biztos, hogy megvannak minden bukméker oldalnál. 

Amit megemlítenék az a sportfogadási szekció eseményeihez tartozik leginkább. Az oldal mindig naprakész rövid kis cikkekkel várja ügyfeleit különböző sporteseményeknél. Ezek többnyire a legfrissebb információkat tartalmazzák a szemben álló felekről, valamint egy kisebb esélylatolgatás. 

Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a szolgáltatás, mert a fogadás élménye mellett egy kis tartalmas szöveget is kapok, érdekes információkkal, illetve ezen információk érdekes szempontokból való megközelítésével.

Banki folyamatok

A Bet365 kifizetési és befizetési folyamataira is széles választékot biztosít az oldal. Meg kell említenem viszont, hogy érvényesen regisztrált fiók nélkül a felhasználók nem tudnak semmilyen tranzakciós folyamatot lebonyolítani. 

A felhasználók olyan alternatív megoldások közül válogathatnak, mint például a bankkártya, hitelkártya, Skrill, csekk papír, vagy akár közvetlen banki átutalás. Úgy gondolom, hogy elég széles kínálatot ad az oldal, hogy mindenki megtalálhassa azt a metódust, amelyet a legmegfelelőbbnek gondol saját magának.